THE RICH AND FAMOUS

POPGUNNN

THE RICH AND FAMOUS is een energieke en aantrekkelijke high-end coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam.

Met tours in binnen,- en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privé feesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes!

De bandleden bestaan uit muzikanten die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium delen met artiesten als Kenny B, Og3ne, Mr Probz, Van Velzen, Xander de Buisonjé, André Hazes jr. en vele anderen.

Samen met het publiek creëert de band een onvermoeibare en afwisselende show vol energie, interactie en meezingers en maakt van uw feest graag een ervaring waar men niet over uitgepraat raakt. Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig, pop, rock en de beste songs uit de jaren 90.

THE RICH AND FAMOUS is uit te breiden met haar LXRY HornsSPECIAL-FX of een te gekke DJ. Bekijk de promofilms of kom langs bij een optreden en ervaar zelf hoe THE RICH AND FAMOUS uw feest tot een onvergetelijk succes maakt!

Tijdsduur

2 x 60 minuten
3 x 50 minuten

Prijs

v.a. EUR 4.450,- excl. 9% btw

THE RICH AND FAMOUS
KVK76353562627 | BTW8272626217828 | IBAN282826672