zanger & pianist Lars

PIANIST & ZANGER LARS

Wat 10 jaar geleden begon als een vriendendienst mag hij nu zijn werk noemen. Lars heeft zich gespecialiseerd in live muziek bij huwelijksceremonies, diners, borrels, recepties en uitvaarten.

Lars Zebregs verzorgt maatwerk. Het is mogelijk om voorafgaand aan jullie evenement geheel vrijblijvend een afspraak bij hem thuis te maken. Jullie maken de wensen kenbaar en samen maken jullie een passend programma.

Het klinkt cliché, maar zoveel mensen, zoveel wensen. Dat betekent dat je als artiest flexibel moet zijn. Vanaf jongs af aan is Lars bezig met muziek en daardoor in verschillende stijlen thuis. Zo zingt hij thuis graag soulnummers, tijdens optredens hoor je hem vaak ballads, popmuziek, easy listening en ook Nederlandstalig zingen.

Zijn zang begeleid hij met de piano. Wil je bijvoorbeeld rustige pianomuziek op het moment dat jullie hand in hand richting het altaar lopen? Dan verzorgt hij de achtergrondmuziek. Het is jullie dag, dus jullie kiezen welke muziek er tijdens de bruiloft gespeeld wordt. Vanzelfsprekend ben je meer dan welkom om een verzoek in te dienen voor welk lied dan ook. Het is zijn kracht om dit opnieuw te arrangeren en eigen te maken waardoor alles een extra persoonlijke ‘touch’ krijgt.

Lars Zebregs heeft de beschikking over alle techniek die nodig is voor een perfecte mix en balans in geluid. Het oog wil ook wat, dus daarom heeft hij voor zijn elektrische piano een vleugelombouw op maat laten maken, zodoende kan alles op elke gewenste plek opgebouwd worden.

Tijdsduur

Maatwerk op aanvraag

zanger & pianist Lars
KVK76353562627 | BTW8272626217828 | IBAN282826672